Dagens vikt!

Jaha då har man varit på sjukhuset och vägt mig igen. Och jag går ner men är inte nöjd alls denna gång. Har gått ner -1,1kg på en månad ungefär och bättre än så har jag gjort. Enligt min dietist så kan ju kroppen vila från all viktras och den behöver väl det antar jag efter att idag ha gått ner 35,2 kilo sedan i början på maj förra året. Jag är väldigt nöjd för övrigt med det men man vill ju helst att allt fett ska rinna av en bara.

Sedan hösten kom så försvann all min motivation till att röra på mig men jag hoppas innerligt att motivationen kommer tillbaka tillsammans med våren och ljuset. För får jag bestämma så har jag 25 kilo kvar att gå ner. Har jag tur kommer jag få förlängt med mitt stöd på sjukhuset med ett halvår så jag ska nog klara 25 kg till.

Related Topics

(Visited 43 times, 1 visits today)
Please like & share:
Följ mig och dela gärna!

2 thoughts on “Dagens vikt!

Leave a Comment