20150710_201936

Någon har det alltid värre

Det är så lätt att tro att man är den enda personen i hela världen som har det tufft.

Speciellt jag har ofta känt så. Jag mår så dåligt och har sådan ångest, min son har det för jävligt med sig själv och i skolan.

Det finns INGEN som kan ha det värre än oss!

Men det är ju faktiskt just så det är, det finns ALLTID de som har det värre än en själv. Faktiskt så gör det det, så länge man bara öppnar upp sina ögon och ser sig omkring och inte bara ser på sig själv.

Det finns de som har sina barn på sjukhus och som aldrig kanske kommer hem igen, går det att mäta med min son som har det tufft i skolan? Min son kommer hem igen medans någons son aldrig kommer hem mer. Men som förälder så lider man för sina barn vad dom än råkar ut för. Det gör så ont när man försöker hjälpa dom men att inget fungerar. Alla föräldrar lider för sina barn när det är något som sker eller skett.

Men jag med mina problem som inte går att ta på? Ångest, Stress, Depression m.m Inget av det syns direkt. Folk kan istället tycka att man är lat som inte fixar att laga mat åt familjen.

Ett brutet ben syns men inte en bruten själ.

Ett brutet ben kan oftast vara lätt att laga.

Men en bruten själ är inte alltid så lika lätt att laga.

Men är det mindre synd om en person med en bruten själ än vad det är för en som har cancer eller ett brutet ben?

Dessa saker det går inte att mäta,

men man kan stanna upp och se sig omkring och se att det finns fler som har det tufft och många av dom kanske faktiskt har det tuffare än just dig.

Men det är inte någons sak att avgöra utan det kan man bara själv avgöra.

Related Topics

(Visited 63 times, 1 visits today)
Please like & share:
Följ mig och dela gärna!

Leave a Comment