PicsArt_1436906334367

Ångesten över vikten …

En liten del av min ångest har redan släppt och den delen har jag inte nämnt i tidigare inlägg. Jag till och med inser att jag har varit ganska vag om det hela i denna nya blogg.

Det hela handlar om min vikt. För att göra sagan kort så vägde jag för 1 år sedan122,7 kg. Och jag har under året gått ner 40 kilo med hjälp och stöd från sjukhuset.

Förra åretssemester så levde jag enbart på Modifast pulver i 3 månader. Och det var trist men det fungerade.

PicsArt_1436898927843

I år var det värre då jag får äta men ska tänka på vad jag stoppar i mig och hur mycket. De andra tryckte i sig och jag fick panik. ”Ska jag inte få unna mig något? ”

Det slutade med. …6-7 stora kringlor, 4 öl, två glassar, 1 milkshake och 3 Iskaffe (1 glaskula,  kaffe, grädde och chokladsås.) En lasagne med en massa smält ost. Den första Iskaffet hade en massa socker vilket jag valde bort med dom2 senare. 3 likörer, 2 gratis från restaurangen och en Dooleys i lägenheten.

 

En av kvällarna fick vi en varsin gratis likör som var ganska god. Barnen däPicsArt_1436907242657remot fick en varsin fruktsallad med grädde.

Nackdelen just då Var att barnen hade ätit en varsin pizza och en glassefterätt med grädde. Dom var proppmätta men eftersom servitören hade varit så snäll så kunde vi ju inte bara lämna det. Det hade varit väldigt otacksamt lämna det så barnen åt med delad glädje. Självklart fick servitören extra dricks den kvällen.

 

Det blev en del kött med sallad och mineralvatten också. Jag hade även med mig pulver som jag ersatte några måltider med.

Det blev en del trappor och promenader samt simning så jag var inte helt stilla.

Men jag hade ångest hela tiden och idag blev jag tvungen att ställa mig på vågen. Det tog emot enormt mycket men nu är jag glad över att jag gjorde det.

Jag har trots allt gått 0,5kg  och det känns väldigt bra trots allt. Självklart ville jag gå ner mer men man kan inte få allt.

PicsArt_1436899825073

Jag fick njuta med en massa ångest mellan tuggorna vilket var jobbigt men det var nog bra ändå då jag försökte att inte överdriva.

Det tuffaste just nu är att gå tillbaka till att inte unna mig något igen. Jag vill  gå ner 20 kilo till om jag kan och då måste jag skärpa mig igen. Så godsaker är ett minne blott igen  …. hoppas jag  …

Så att ha gått ner 0,5 kilo på 2 veckor är jag väldigt nöjd med då jag trodde att jag skulle ha gått upp 2 kg  istället.

Så det känns skönt att något av all ångest och stress har släppt.

(Visited 113 times, 1 visits today)
Please like & share:
Följ mig och dela gärna!

One thought on “Ångesten över vikten …

  1. Du gjorde rätt i att unna dig på semestern, det måste man få. Du gick ju ändå ner i vikt. Bra jobbat! Jag förstår att du vill fortsätta gå ner och du kommer att göra det, för du har lyckats förr. Du är superduktig och jag är så stolt över dig! Kram från oss!

Leave a Comment