Vem är Sally?

Ja Sally är familjens, speciellt min lilla gosegris marsvin som tyvärr inte längre finns med oss. Men hon har hjälpt mig med mitt mående och det var faktiskt henne och Tindra som jag valde att skaffa för jag behövde någon med mig på dagarna. Dom skänkte mig en massa glädje och en massa gos. Därefter blev det några till Tingeling, Piggelin och Nogger. Här på bilden är Tingeling och Sally. Tindra är i bakgrunden.

544588_3335497180427_809239795_n

Så jag som bloggare heter inte Sally men det har varit två olika anledningar till att jag blogga anonymt, till en viss del i alla fall.  Och dessa två anledningar är min mamma som är en hel tjock bok full med drama. Och den andra är en gång gammal bästa vän som har betett sig som en idiot. Så jag kom i konflikt med den ena och den andra som jag inte heller vill ha kontakt med använder sig av min pappas facebooks konto och hittade min blogg. Visst läs den! Men se till att min pappa ringer för att fråga om saker jag bloggat om var inte okej för mig. Så jag startade denna nya blogg just efter nyår.

Jag hade lite andra tankar med mitt nya domännamn så jag började blogga med ett svart och rosa utseende vilket för mig var väldigt snyggt, men så deprimerande. Kände ingen glädje alls varje gång jag gick in på bloggen så jag håller nu på att fixa till den, den är förmodligen inte klar ännu men det blir nog inga stora drastiska förändringar.

Men adressen är annorlunda http://blog.lifewithme.se/ , nu är det http://www.lifewithme.se/

Related Topics

    (Visited 74 times, 1 visits today)
    Please like & share:
    Följ mig och dela gärna!

    Leave a Comment