Det är lugnare nu!

För något inlägg sedan så var jag hysteriskt trött och det är jag inte längre men trött är jag. Men det hela med sonen har löst sig ganska bra i skolan så jag får ingen upprörd son som ringer eller kommer hem under skoltid så det är bra. Så jag kan börja slappna av igen och försöka vårda mig själv lite. Nu ska vi visserligen till BUP idag och få veta om sonen har någon diagnos och hur jag kommer må av det vet jag inte. Förhoppningsvis bättre, då vi har kämpat för att komma hit i flera år så man kan ju hoppas att stressen kommer att lägga sig mer nu så vi kan gå vidare med livet och lägga alla utredningar bakom oss.

Men det innebär väl antagligen att vi också kommer att få gå in i en ny fas med diagnosen på sonen. Och det borde ju inte vara lika tufft som det har varit genom åren

Nu i skrivande stund sitter jag faktiskt och tittar på lite gammal hederlig svensk film. ”Adolf i eld och lågor” från 1939. Det ger ju en del barndoms minnen speciellt när min absolut största favorit skådis är med NILS POPPE! Han har visserligen inte huvudrollen i denna filmen men klart sevärd är den ändå.

När man var liten kunde veckans höjdpunkt vara filmen som visades på söndags eftermiddagen, oftast var den ju svartvit. Affärer var stängda på söndagarna och stort sett alla satt i sina hem och kollade på filmen i väntan på att middagen skulle bli klar.

Dagens ungdomar gillar vanligen inte svartvita filmer men min son har faktiskt inga problem att kolla då även han har fått upp ögonen för Nils Poppe. Han älskar komiker, och ju knäppare dom är desto mer gillar han dom så Nils Poppe är ett bra sätt att få honom att se på äldre filmer. Nu är han ju dock i skolan men som tur är så har vi TIVO som har spelat in 15 st filmer med Nils Poppe då jag har bett den att göra det. Nu är ju TIVO full av allt möjligt annat så jag tittar lite och rensar ut. Till frukost blev det ett avsnitt ”Det Okända”.

Jag kommer att försöka blogga mer än vad jag har gjort då jag faktiskt har massor utav saker att skriva av mig om.

Här är en bild från filmen då jag fotade tv:n, Nils Poppe är han till vänster om någon undrar.

NilsPoppe

Related Topics

(Visited 40 times, 1 visits today)
Please like & share:
Följ mig och dela gärna!

Leave a Comment