ADHD? Eller VAD?

PicsArt_1427673648731

I morgon eller rättare sagt senare i dag så ska vi till BUP och få veta vilken diagnos min son har.

 

Vi har väntat på denna dagen i flera år nu och samtidigt som vi har väntat så är det inget vi har längtat efter. Jag vill inte att min son ska ha en diagnos men jag vet att han förmodligen har en Jag har två äldre barn och även jobbat på daghem i över 10 år så jag vet att min son är annorlunda.

Vilken diagnos han än har så kommer jag inte att älska honom mindre för det. Trots sina svårigheter så är han världens go’aste son.

Jag hoppas att vilken diagnos han än har så kommer det hela hjälpa honom så han får bättre självförtroende i skolan och känner att han klarar av det han har svårt med.

Dags att sova nu tror jag … Natt natt

 

Related Topics

(Visited 33 times, 1 visits today)
Please like & share:
Följ mig och dela gärna!

Leave a Comment