Hysteriskt trött!

Denna blogg som jag hade så mycket planer och idéer för står still. Och jag betalar för det. Är inte ens säker på om jag gillar utseendet längre.

Men det som är nu är att jag är så trött, psykiskt trött så jag orkar inget alls. Men vikten den knallar i alla fall neråt. Väger nu 85,7kg och har gått ner 1,8kg sedan sist. Så jag är glad för det men det är så mycket med sonen nu så jag mår så dåligt.

Vi väntar ju på en diagnos på honom och det är väl ca 2 veckor kvar tills BUP är klara. Men som min son är nu så lär vi väl få fortsätta med BUP för att få hjälp.

Jag har extremt svårt med stress vilket jag har haft sedan mitt liv rasade samman för 11 år sedan. Så min son med sina impulser har krockat rejält den senaste månaden. Varje dag är det något. Han ringer hem och tjuter för en massa saker. Eller så kommer han hem hur upprörd som helst under skoltid. För att berätta om det hela lite kort så har han haft en plågoande i klassen som visserligen går kvar men dom har lyckats dela på dom. Men min son kan inte släppa det hela och söker nu upp plågoanden och får då mer skit. Vi har pratat och pratat om detta och i förrgår kom ett genombrott. Han ska nu få prata med kuratorn om det hela vilket han själv faktiskt vill. Igår ringde han hem över att han har vrickat foten som hade svullnat så han fick komma hem. Men ger mig lugn och ro gör han inte. Idag har han än så länge inte ringt eller kommit hem … peppar peppar.

För att klargöra detta jag just skrev så jobbar jag inte då jag är sjukpensionär. Jag behöver lugnet på dagarna för att ens orka eftermiddagarna och kvällarna. Men under en månads tid har det inte fungerat och jag håller på att rasa ihop. Det är nästan nu som att jag väntar på att få bli inlagd på psyk, så illa är det med mig.

Min son då ja, att han söker upp sin plågoande är något han inte har förstått alls att han inte mår bra av att göra, men jag tror vi fick ett genombrott i måndags. Han har svårt att förstå olika saker som bla att det inte blir bättre av det han gör. Det har ju varit en lång tid för oss att få honom att förstå. Vi har bett honom att inte ringa hela tiden, men han glömmer och hans impulser gör så att han ringer om och om igen.

Jag hoppas verkligen att det ska bli bättre nu för jag är helt slut.

Jag älskar min son men han suger musten ur mig totalt just nu, men jag älskar honom inte mindre för det, men jag är så trött på allt han håller på med nu.

Related Topics

(Visited 67 times, 1 visits today)
Please like & share:
Följ mig och dela gärna!

Leave a Comment