Knäckebröd …

Då jag går till en dietist så äter jag absolut inget bröd alls förutom nyckelhålsmärkt knäckebröd Och det är till min frukost som då oftast består av en skiva knäckebröd med en skiva skinka eller kalkon. Ibland ersatt med ett kokt ägg. ½ dl basmusli, alltså inga bär eller liknande i. 1 dl naturell youghurt, gurka eller paprika på min macka. 1 äpple, till det vatten eller te.

Efter att ätit en massa Wasa Delikatess och Wasa Husman så kände jag att det var dags att testa något nytt.

Wasa Surdeg Råg och Wasa Mineral Plus, båda är helt okej men båda var lite annorlunda i smaken för mig i början, men jag kan rekommendera dom. Mineral plus ska innehålla mineraler så den kan väl i alla fall inte vara onyttig.

PicsArt_1421422131858

 

Related Topics

(Visited 48 times, 1 visits today)
Please like & share:
Följ mig och dela gärna!

Leave a Comment