Kapsylväska!

Min underbara son han gör allt för sin lilla mamma. Han och resten och familjen har förstått att jag samlar på läskburkarnas kapsyler. Bara en sådan sak att jag vill ha dessa kapsyler låter ju ganska befängt bara det.

PicsArt_1421352378096

Men min son har gått hur långt som helst med detta så han letar burkar på vägen hem från skolan. Häromdagen hittade han mer än tomburkar, han hittade en oöppnad öl och tändare.

PicsArt_1421333211219

Nu kanske ni undrar vad jag ska med dessa kapsyler till? Det finns hur mycket som helst som man kan göra. Lampskärmar, brynja till barnen som leker riddare, väskor och mycket annat. Sök bara på youtube ”Can Tabs” så hittar man hur många olika saker som helst man kan göra.

Familjen skrattade åt mig först men när dom fick se klippet ovanför gillade dom idén. Så nu köper dom burkläsk för att hjälpa mig och sonen letar ute. Och blir det bra så kommer jag göra fler saker än denna väskan.

Related Topics

    (Visited 843 times, 1 visits today)
    Please like & share:
    Följ mig och dela gärna!

    Leave a Comment