The Sims 4

En av mina hobbys är att skapa lite kläder till simmarna i The Sims 4. Jag har inte gjort det på ett bra tag men jag gjorde en klänning i förrgår, och igår började med att fixa till min sims blogg men det tar nog någon dag till eller två.

Idag kommer jag förmodligen köpa Vilmarken Game Pack som är till The Sims 4 trots att jag knappt ännu har spelat spelet. Har ägnat mig mer åt att skapa kläder. Sedan har jag svårt att överge The Sims 3 då jag inte har spelat The Sims 2 sedan 3:an kom. Jag har alla spelen kvar även The Sims 1 men det blir aldrig att man spelar trots att jag vill. Får nog ta och göra en ändring på det så småningom.

Men en sak är att jag borde fortsätta att skriva på min The Sims 3 Story/Legacy ”A Sims Crazy Life” då det var ett bra tag sedan. Alla bilderna finns det är bara jag som borde få till att börja skriva.

Men här är en bild på min nya klänning som kommer att publiceras och vara redo för downloading på The Sims Resource i morgon.

w-600h-450-2546020

 

Related Topics

(Visited 31 times, 1 visits today)
Please like & share:
Följ mig och dela gärna!

Leave a Comment