Avslut …

Jag har sagt att jag inte skall älta och det kommer jag inte att göra. Men jag behöver få skriva av mig lite för jag är så sårad. Egentligen borde jag inte vara det, men jag hoppades, jag hoppades så innerligt att personen ville bli min vän igen. Men istället lät jag personen svika mig återigen.

Vi har känt varandra sedan vi var små via våra föräldrar. Men det var i tonåren som vi blev riktigt bra vänner och vi gjorde allt tillsammans. Vi var med om roliga saker och tråkiga, riktigt tråkiga. Vi blev överfallna i vilket var ett våldtäktsförsök och där insåg vi att man är inte ens säker om man är 2. Det slutade med att jag fick hjärnskakning den gången och hon klarade sig bättre, men bra mådde vi inte på länge efter detta. Även om det är över 20 år sedan nu så har jag det jobbigt över att folk kommer alldeles bakom mig.

Under en solsemesterresa utomlands så sattes en ganska stor kil mellan oss. Jag blev drogad och resten kan man räkna ut vad som hände och när jag kom tillbaka till hotellet fick jag en utskällning för att jag hade försvunnit.  Jag pratade aldrig mer om vad som skedde förrän ca 1 år sedan då jag faktiskt började minnas lite saker om händelsen och berättade för min sambo som jag varit med i 12 år.

Förr i tiden höll jag mitt mående inom mig och det kommer jag aldrig mer göra för det är mitt mående nu som är ett resultat av det hela. Det är många faktorer som har lett till dagens mående och jag kommer säkerligen blogga om dom med.

Men när jag bröt ihop så svek min vän mig igen, visst personen hjälpte min sambo att få mig inlagd på psyk och det är jag tacksam för. Men efteråt så fick jag så mycket skit om varför jag kunde åka och handla kläder till mina barn men inte fika med personen.

Jag mådde så dåligt att jag kunde knappt ta mig ut, men min sambo gjorde sitt bästa över att få ut mig och barnen behövde kläder. Än idag 11 år senare så har jag svårt att gå ut ensam och dom jag litar mest på som stöd är min sambo och mina barn. Dom vet hur jag mår, dom vet vad jag fixar och inte. Så bli arg för att jag inte kunna finnas för den personen just då gick bara inte. Så vi bröt då och för 1 år sedan trodde jag att vi kunde hitta tillbaka till varandra men det sket sig när jag i somras fick höra att jag själv hade valt bort denna personen som vän.

Jag har sörjt denna s.k vän för 11 år sedan och nu under hösten har jag sörjt återigen. Men nu är det nog! Det finns inte mer där att hämta speciellt när jag nyligen såg i dennes blogg där det står att personen vill såra mig med vilje. Personen har skrivit några inlägg för att få en reaktion ifrån mig i min gamla blogg. Men jag låter bli då jag har fått nog av personen och det till den grad att personen är numera blockerad i olika sociala medier jag använder samt, min bror och kusiner har blockerat personen så att denne inte får någon mer insyn i mitt liv.

Detta är inget ältande, inte längre, detta är ett avslut och dags att lägga personen bakom mig.

Related Topics

(Visited 39 times, 1 visits today)
Please like & share:
Följ mig och dela gärna!

Leave a Comment