Min lilla son …

Efter höstens helvete så börjar det äntligen se ljust ut för min son. För att sammanfatta det hela så har min son en del svårigheter i skolan och har gått om ett år. Gått igenom 2 utredningar med skolpsykolog. Haft skolpersonal som inte brytt sig om honom och heller inte velat tro på honom när saker skett och han har fått en hel del skit genom åren.

Det började se ljust ut för honom i skolan då han fick en lärare som fanns för honom men så kom hösten och en ny elev började som plågar honom. Sonen har mått dåligt av det och när hans andra utredning var klar hoppades vi på att förändringar skulle ske på skolan.

Det spelade ingen som helst roll vad skolpsykologen sa till den tillfälliga rektorn för något stöd skulle inte min son få. Vi gick till dennes chef som nu har satt in en annan tillfällig rektor som lyssnade på oss tidigare i veckan. Rektorn skulle göra sitt bästa för sonen och igår när vi kom hem från BUP då sonen nu påbörjat en tredje utredning ringde klassläraren och berättade att sonen kommer att få en personlig assistent till den största delen av skoldagen.

Så vi är väldigt glada nu men själv så är jag väldigt trött psykiskt. Det börjar äntligen se just ut för min son och utredningen på BUP kommer inte bli så lång så snart får vi veta om han har någon diagnos eller inte.

Han är 11 år nu så bilden på honom är gammal. Här trodde vi att allt var bra med honom och kunde aldrig ana att vi senare skulle få kämpa för honom under 4 år som vi har fått göra. Det får en att undra om vi borde ha sett tidigare att han förmodligen har en diagnos.

PicsArt_1420923372261

Related Topics

(Visited 71 times, 1 visits today)
Please like & share:
Följ mig och dela gärna!

Leave a Comment