PicsArt_1440813961640

Måste ta hand om mig

Pigg som en lärka men ändå trött!

Har svårt att somna då jag började fundera på vad jag vill blogga om och det finns massor.

När jag startade denna bloggen i julas så hade jag en agenda om att blogga om min relation till min mamma. Men dom få gånger jag har bloggat har det mer handlat om min son. Med honom är det inte lugnt så jag har ju behövt skriva av mig om det.

Men jag värker efter att skriva av mig om min relation till min mamma. Jag behöver sortera mina egna tankar och känslor för att själv få må bättre. Men jag står och stampar på samma plats som för 1 år sedan.

Det var då det blev mer och mer turbulent för sonen och skolan så jag fick lägga mig själv på hyllan.

Men jag känner att jag måste börja jobba med mig själv igen innan jag blir tokig.

Jag tänker knappt en enda klar tanke längre och kan inte koncentrera mig. Jag vet aldrig vad jag vill sysselsätta mig med numera. Utan jag kan inte slappna av och hålla mig till en sak.

Jag behöver lugnt inom mig för att orka min sons situation. Men frågan är hur jag ska komma dit?

Ska jag ta mig i kragen i morgon och satsa på mig?  Son och gubbe kommer att åka till High Chaparall om ett par timmar. Jag kanske skulle skriva ett inlägg om mig själv och försöka få iordning på lite tankar?

Sedan ska jag försöka göra något jag vill göra som var längesen. Släktforska eller skapa kläder till The Sims 4.

Japp jag gör båda men jag har inte orkat på väldigt länge. Kanske kan få in båda två imorgon.

Men det krävs ju att jag ser till att sova någon gång.

Godnatt / Godmorgon

Här hittar ni mina kläder till The Sims 4

http://www.thesimsresource.com/members/SegerSims

PicsArt_1440813731292

Related Topics

(Visited 141 times, 1 visits today)
Please like & share:
Följ mig och dela gärna!

Leave a Comment