PicsArt_1439907125335

Det kunde ha gått bättre!

Uppropet på skolan i dag kunde ha gått bättre än vad det gjorde. Men jag förstår min son och  hans attityd mot skolan men trodde att vi skulle slippa det den första dagen. Men vi fick pratat med en av lärarna och med rektorn och sonen fick avreagera sig lite och dom fick faktiskt se hur han mår.

Så nu måste vi kämpa från alla håll för att det ska bli så bra som möjligt för honom, och det tuffa som kommer att bli är att motivera honom att ge skolan en chans samt att försöka jobba när lektionerna väl kommer igång.

Förhoppningsvis så hör BUP av sig under veckan om att de har bokat en tid med skolan. Rektorn hade inte fått tag på någon på BUP. Så allt är snurrigt gällande den delen.

Så nu är det bara att få sonen att se på skolan mer positivt vilket kan bli tufft när man själv har tröttnat sedan han började 1:a klass som han sedan fick gå om och nu börjar han i 5:an och vi verkar inte komma någon vart.

Related Topics

(Visited 53 times, 1 visits today)
Please like & share:
Följ mig och dela gärna!

Leave a Comment