PicsArt_1436987240897

Grät av lycka!

Idag fick sonen besöka den lägerverksamheten som LSS anordnar för barn som har lika diagnoser som honom.

Han älskade det! Åka hem ville han inte efter en hel dag. Men han fick allt följa med och vi hann knappt sätta oss i bilen innan han somnade gott.

Han kände sig mer än välkommen av både barn och vuxna. Han  paddlade kajak och åkte motorbåt. Han plockade blåbär som var riktigt goda. Han åt lunch som var väldigt god. Han fiskade och låg i hängmatta.

Det fanns en massa olika saker att göra som han helst ville göra på en och samma gång. Men dagen var alldeles för kort för att hinna med allt.

Flera gånger under dagen fylldes mina ögon av tårar då jag var så glad för honom.

All skit som har varit under flera år. Ska det äntligen bli en vändning för honom nu? En helg i månaden ska han få åka dit med start i September. Han längtar ihjäl sig vilket man förstår mer än väl.

Att få vara på en plats där det är nästan lika många vuxna som barn, och där dom alla verkligen engagerar sig i barnen och finns för dom.  Att få vara med barn som inte dömmer ut en för att man är annorlunda.

Inte konstigt alls att sonen är lycklig.

Kan säga att jag såg min son i några av de andra barnen. På hans sätt att vara såg jag i dem. Så även för mig så såg jag att min son äntligen får vara med likasinnade och inte känna sig utanför.

Inte konstigt att man har känt glädjetårar flera gånger under dagen i dag.

Related Topics

(Visited 65 times, 1 visits today)
Please like & share:
Följ mig och dela gärna!

Leave a Comment