PicsArt_1436430775490

Igår mådde jag inte så bra och skrev då på ett inlägg som aldrig postades. Idag mår jag lite bättre men jag hoppar över badandet idag med. Jag vill samla kraft för att klara av att åka in till Pula och shoppa samt besöka Amfiteatern då det ska vara gladiatorer som ska göra lite uppspel.

Men igår skrev jag så här:

”Att inte ha bloggat på ett tag är för att det har varit en del med sonen och nu är det semester och jag själv mår just nu inte bra alls. Jag mår just nu rent av förjävligt och i skiten så är jag inte ens hemma utan i Kroatien.

Efter att ha varit på resande fot i snart 2 veckor så orkar jag inte mer. Det är många olika anledningar som gör så att jag mår som jag gör just nu.

Jag har ju problem med depression och ångest så det är ju inte oväntat att det dyker upp som det lätt gör. Men att inte få någon som helst stöd av sin sambo utan skäller på en istället gör ju inte mig gladare eller starkare.

Ligger i sängen och bara gråter av alla möjliga saker. Jag är trött på att resa och vill bara hem till min soffa och dator. Låter tragiskt men så är det. Under 2 veckor varje år brukar vi åka iväg och jag som är hemma dygnet runt under 50 veckor om året på grund av att jag inte mår bra då jag har depression, Ångest och svårt med stress.

Nu känner jag av att jag behöver egentid då jag är helt slutkörd. Men det stannar inte där. Jag håller på med att gå ner i vikt och har fått hjälp av sjukhuset med det. Hela förra sommaren levde jag på bara Modifast pulver vilket var lite trist men jag tog mig igenom det. Och har på 1 år gått ner 40 kilo och är super nöjd med det. Men självklart både behöver jag och vill gå ner ca 20 kilo till.

Denna semestern är tuffare än förra året då jag tycker att maten är fet trots att jag försöker välja rätt. Jag ville unna mig en efterrätt Iskaffe som innehåller förutom kaffe, glass och grädde. Men den var full med socker i förstod jag efter ett tag.

Igår kväll kom ångest över maten och jag börjar genast känna mig fet. Idag kommer jag bara äta Modifast pulver vilket jag redan har gjort 2 gånger redan och har 2 gånger kvar.

Just nu vill jag bara hem och känna att jag kan äta maten utan att vara orolig för vikten.

Något som har varit så lätt som att gå ner 40 kilo blev plötsligt så himla svårt.

Min sambo är stöttande i min viktnedgång men just nu verkar han inte riktigt förstå. Trassel med maten och ångesten blir väl lite mycket på en gång.

Jag vet att jag inte är lätt när jag är så här och att min menstruation valde att dyka upp igår gör mig inte alls roligare.”

Kroatien
Kroatien

 

 

Related Topics

(Visited 82 times, 1 visits today)
Please like & share:
Följ mig och dela gärna!

Leave a Comment