PicsArt_1431817738109

Är så orolig för sonen!

Att blogga fungerar inte alls just nu märker jag. Av allt jag försöker sysselsätta mig med numera byts snabbt ut till något annat. Men det stannar inte där utan snart gör jag något nytt. Det är jobbigt för jag kan inte känna någon som helst lugn inom mig längre. Det har varit så mycket hela hösten, vintern samt våren nu så jag kan inte inte hitta något lugn alls.

Sonen har blivit lugnare och även vi andra. Vi börjar se sonen med helt andra ögon då vi har börjat förstå att han kan inte hjälpa allt han gör. Så vi tar det hela på ett helt annat sätt nu.

Men jag är så orolig för honom, hur ska hans framtid se ut?  Han ligger efter i skolan och trots sin diagnos så händer det inget med att ge honom fullt stöd. Vi började tro att skolan förhalar det hela pga att sommaren är snart här. Men vi har nu fått veta att det är BUP som som inte har bokat tid med skolan. Vi blev väldigt förvånade då vi trodde att BUP verkligen skulle finnas för vår son.

Idag fick jag en länk skickad till mig och det jag läste gjorde mig inte alls glad då jag blev desto mer orolig för min son.

Låt våra barn med autism få studiero

Att återberätta någon annans text är jag inte bra på så jag rekommenderar att läsa den själva. Att läsa den gav mig magont då det står om barn med Autism får inte det stöd de behöver i just den stadsdel jag själv bor i. Jag kände igen min son i texten då det har varit så för honom innan diagnosen. Här får jag mer eller mindre svart på vitt att diagnos eller inte kommer inte hjälpa min son.

Jag är så orolig för hur min sons resterande skolår kommer att se ut. Och hans framtid, hur kommer den att se ut? Kommer han ens ha en framtid?

Det senaste året har jag inte kunnat ta hand om mig själv och mina depressioner. Jag är livrädd att jag kommer att så småningom rasa ihop helt då jag inte får ta tag i mitt egna mående.

Allt med sonen blir bara värre känns det som och hur ska vi orka det hela om vi själva ligger på botten. Även min sambo har visat sig att börja tappa ork.

(Visited 76 times, 1 visits today)
Please like & share:
Följ mig och dela gärna!

Leave a Comment