PicsArt_1429399295432

Bägaren rann tillslut över …

Idag har jag fått virkat lite då den högra armen som jag har haft ont har varit betydligt bättre idag och det känns bra.

Jag har varit sjuk i ca 12 år, med depression och ångest. Fast ska man vara noga så har jag varit deprimerad hela mitt liv. Men för 12 år sedan insåg jag det hela.

Så under 30 år samlade jag på mig en massa skit och en dag brast det och hela bägaren rann över.  Men dom sista månaderna så fylldes bägaren på fortare än någonsin. En person stod för det mesta av det + dom 30 år innan.

Men som vuxen komma till en ny arbetsplats och inse att personerna där gjorde inget annat än pratade så mycket skit om varandra och sedan vara sådana bästisar fick mig att ta avstånd från dom. Med det fick jag utstå mobbning och uteslutande. Att sedan inte kunna jobba bredvid mig för att jag var gravid var den näst sista droppen i bägaren.

Men mycket annat skedde innan och mitt liv blev aldrig sig likt när sista droppen föll. Personen som började fylla bägaren med första droppen var också den som släppte den sista. Personen som gjorde det såg mig bryta ihop helt utan att göra något åt det. Personen som gjorde det var min egen mamma ….

Related Topics

    (Visited 74 times, 1 visits today)
    Please like & share:
    Följ mig och dela gärna!

    Leave a Comment