PicsArt_1429302788846

Mina händer fungerar inte bra. ..

Just nu har jag problem med båda mina händer. Högerhanden är nästan helt borta gällande känsel och bortdomnad. Har haft det i några år nu så jag har vant mig. Tummens känsel är nästan borta då halva fick nerverna bortskurna på själva julafton. Blev sittande på akuten i 4 timmar vilket barnen aldrig glömmer och låter mig inte komma närheten av en kniv den dagen. Och det har gått en del år nu men jag får höra det varje år.

Igår vaknade jag att höger armen värkte och en stor del av huden gav en hemsk brinnande känsla. Jag har inte gjort något för att detta ska ske förutom haft och har ångest, stress och depression. Kroppen kan dessvärre säga i från på detta sätt så det är viktigt att jag får ta det väldigt lugnt. Idag är armen bättre då jag fixar att blogga. Igår gjorde det för ont. Kom ofta attacker med känsla av knivar som hugger i den. Idag har attackerna kommit i fåtal och inte varit lika starka. Men nu har dom inte varit i armen utan mer på axeln och nästan på halsen och det har varit ganska otäckt.

Men det går över tills jag gifter mig, som min pappa alltid säger. Aldrig då antar jag. .. Efter 12 år tillsammans så ser det nog inte ut som att vi kommer till altaret.

Förhoppningsvis fungerar min högra hand bra i morgon igen då jag vill virka lite.

Related Topics

    (Visited 68 times, 1 visits today)
    Please like & share:
    Följ mig och dela gärna!

    Leave a Comment