PicsArt_1428958911830

Volontärarbetare!

Mitt mellanbarn, min 17 åriga flicka kom häromdagen och frågade om hon kunde få 20000:-  för hon vill sommarjobba som volontär i Peru. 

Min söta lilla dotter du är alldeles underbar men ge dig 20000:- för att skicka dig alldeles ensam till Peru är jag inte riktig redo att göra så länge du är 17 år. Men inte har jag några 20000:- att ge heller för den delen. Och nu när du har räknat på det ordentligt så ber du om 30000:- . Min söta lilla gumman, hade jag kunnat så hade du fått det men jag tycker att 17 år är lite ungt för att skicka dig till andra sidan jorden in i en djungel.

Men jag förstår din iver mer än väl för vem hade inte velat vara med som volontär under ett arkeologarbete där dom gräver fram saker från Inkatiden.

Men du har nu i alla fall bestämt dig för att spara pengar så att du kan göra detta eller annat volontärarbete när du har tagit studenten. Du gör mig stolt när du vill spara till det och att det bara inte handlar om arkeologi utan det kan vara vad som helst i stort sett. Jag håller tummarna för dig och hoppas innerligt på att du ska göra något sådant när du är några år äldre och har sparat till det själv.

Pözz Älskar dig!

Min dotter älskar även Hello Kitty och när vi var på Sci fi mässan så hittade hon en t-shirt hon så gärna ville ha. Problemet var bara att det var barnstorlekar. Men hon hittade en för 11-12 år som såg ut att passa och säljaren förstod genast att det var hon som skulle ha den och var inte förvånad alls. Han hade sett mer storväxta som ville trycka sig i denna t-shirt.

Där fanns även Duff öl som Homer älskar och vi i familjen är lite insnöade på The Simpsons just nu  och kunde inte låta bli att fota. Hade det inte varit energidryck i hade vi förmodligen köpt.

PicsArt_1429098920980

Related Topics

(Visited 77 times, 1 visits today)
Please like & share:
Följ mig och dela gärna!

Leave a Comment