PicsArt_1428881727176

Älskar Sci Fi!

Jag älskar Sci Fi speciellt Star Trek och i går (läs lördag) så var jag på min första Sci Fi mässa. Det var kul och intressant men samtidigt en sådan stor besvikelse, Varför?

Jag tyckte att mässan i stort sett bara bestod av Star Wars vilket jag och många andra Star Trek älskare inte ser det som riktig Sci Fi utan som mer fantasy och äventyr. Jag gillar Star Wars men Star Trek är favoriten och jag trodde att en Sci Fi mässa skulle ha mer av Star Trek än vad dom hade.  På hela mässan var där i stort sett hur mycket Star Wars som helst vid varje försäljare.

PicsArt_1428877737425

Jag hittade 3 ställen med Star Trek, första platsen var deras fan club som bara gjorde reklam för sin club. Så det fanns ett ställe med några få Star Trek prylar och på den sista platsen fanns det åtminstone lite mer än några saker. Så jag fick shoppat lite för dyra pengar, komknappen  (communicator badge) var svindyr men väl värt pengarna. Så jag blev nöjd tillslut trots att det tog ett litet tag. Och kuben på bilden är ett skepp som borgs ( cyborgs) har i serien-

PicsArt_1428877347001

Det fanns några kändisar där men jag fotade aldrig dom, det var en kille från Walking Dead och jag klarar inte av Zombies så han var inte intressant. Original Darth Vader var där, men där var det lång kö och jag var inte så intresserad. Men killen som spelade E.T var där och där var det folktomt, men jag kunde inte med att storma dit, blyg som jag är, Visste inte vad jag skulle säga mer än att jag älskade E.T som barn. Tror jag var 11 år när den kom. Men hade någon från Star Trek varit där hade jag nog sett till att stå först i kön. :)

Men jag fick nöja mig med en pappfigur, han tyckte det var okej att jag är blyg. ;) Det är Kapten Sisko i Deep Space Nine Serien. min komknapp är den dom använder i Next Generations. För dom som Inte vet så består Star Trek av 4 olika Serier som ska utspela sig vid olika tider.

PicsArt_1428877559736

Och att jag överlevde utan att få panikattack gladde mig väldigt mycket.

Och när jag kom hem var jag så sugen att kolla på lite Star Trek och eftersom tv:n blev upptagen av min sambo som inte gillar Sci Fi (men ändå följde med på mässan) så satte jag mig vid datorn för att kolla. Så klart var jag ju tvungen att ta på mig min komknapp …. :D

PicsArt_1428877283417

 

Min så klart absoluta favorit, eller som jag brukar säga min Star Trek älskare är Quark från Deep Space Nine. Lånar en bild från nätet…. Inte så vacker kanske men det är väl insidan som räknas? Dock kan det nog inte riktig gälla honom för då får jag inte äga egna pengar och absolut inte ha kläder på mig. Tur jag har min sambo. Men Quark får mig alltid att le. :D

0379b23e9845c9c652488c13f7bb557fc62a3642

 

Related Topics

    (Visited 43 times, 1 visits today)
    Please like & share:
    Följ mig och dela gärna!

    Leave a Comment